Design

Hillside Home I Los Angles med lagdelt bassengdesign

Hillside Home I Los Angles med lagdelt bassengdesign


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Palmer hvisker i vinden på dette skråningen i Los Angeles, designet av arkitektfirmaet SAOTA. Luksusboligen ligger rett over Sunset Boulevard, beliggende på en odde nær Pierre Koenigs landemerke Stahl House. Stahl House fungerte som et hopppunkt for formen og artikulasjonen av Hillside's takplan, som presser seg frem for å dekke betydelige uteoppholdsarealer. Den flytende forbindelsen mellom interiør og utvendige rom ble tenkt for å hedre 300 graders utsikt over LAs skyline og bysøylen nedenfor, og for å koble sammen med et unikt lagvis uendelig basseng. Det imponerende 20 000 kvadratmeter store eiendommen er langt fra vanlig, en selvstendig oase.

  • 1 |
Ute på terrassen vokser et eneste palmetre mot solen fra en planter som ligger rett inne i den unike designen av svømmebassenget. Gress rundt røttene ser ut til å pigge fra vannets blå overflate.

  • 2 |
Bassengdesignet er lagdelt for å inkludere tre-soldekk, med delte nivåer av vann rundt hver fløy av huset.

  • 3 |
Det omfattende utendørs oppholdsrom inkluderer en overbygd salong med innebygde sitteplasser, og en moderne peis for når solen går ned.

  • 4 |
Rekkverk i glass åpner suave utesalongen til det glitrende LA-panoramaet.

  • 5 |
Utesalongen er omgitt av det øvre nivået av bassenget, slik at det nesten er senket fra utsikten over resten av terrassen. Frodig landskap med klatrende ficus trær vokser rundt omkretsen av huset, som bygger en følelse av privatliv og skjermer av naboeiendommer.

  • 6 |
I skumringen silhouettes bassengpalmene mot den mørkere himmelen, mens bassenglys lyser en magisk glød.

  • 7 |
Overdådige utearealer utnytter potensialet i det levelige klimaet. Utendørs sjeselongstoler og små sidebord stiller seg opp langs hvert flytende bassengdekke, slik at avslapning, samtale og drikke kan nytes under solen.

  • 8 |
Blek kalkstein er valgt for å flislegge både interiør og utvendig gulv for å skape kontinuerlig flyt.

  • 9 |
LED-bånd fremhever steintrinnene om natten, og definerer utendørs gangveier.

  • 10 |
Balkonger ligger i øverste etasje av huset. Etterfølgende planter draperer de hvite betongflyene.

  • 11 |
Gjennomgående utsikt krever omfattende bruk av glass i husdesign. Solide bærevegger trengte nøye plassering for å unngå å forstyrre panoramapotensialet på stedet.

  • 12 |
Solbrune puffer i skinn og et stilig uteserveringsbord utgjør en uformell og omplasserbar samlingsplass ute på dekk, selv om det vannet ser altfor innbydende ut til å ikke dyppe en tå i!

  • 13 |
Selv den enorme garderoben i huset har eksepsjonell utsikt, sett her i øverste etasje.

  • 14 |
Betongfinner og trelister strukturerer sidene av bygningen.

  • 15 |
Projekterende takskjegg og soffits er foret med naturlig tømmer og innfelte spotlights.

  • 16 |
Når du beveger deg inne i en bakketopp, gir en geometrisk lysinstallasjon et stort utsagn over taket i en plysjsalong. Nede på gulvnivå gjenspeiler et firkantet salongbord kobberglansen til lysekronene.

  • 17 |
Spisesalen lysekrone er et annet skulpturelt opptog. Svart marmor bygger en dramatisk trekkvegg rundt spisestuen skjenken og et slående stykke moderne kunst.

  • 19 |
Som et ekko former den samme nydelige grå marmoren en bar langs kjøkkenøya, komplett med matchende avføring.

  • 20 |
Den bratte tilnærmingen til huset ruller inn i en dramatisk inngang med en topp opplyst sentral gårdsdesign. Gårdsplassen vokser opp fra en underjordisk garasje på 12 biler med et innendørs foss, og flater deretter på levende nivå.

  • 21 |
Det stort sett åpne interiøret er artikulert gjennom vertikale og volumetriske forandringer.

  • 22 |
Modernistiske konstruksjonsteknikker sees i artikulasjonen av stålsøyler, og implementeringen av tømmer og kalksteinsgulv, vegger og trappedesign.

  • 23 |
Kalksteinstrapper klatrer opp i svarte stålrammer.

  • 24 |
Timber spaltede tak ruller over soverommet, og introduserer tekstur, varme og karakter. Store tepper lager subtile sølvgrå reguleringsøyer under sengebunnen, og har en salong i full størrelse.

  • 25 |
Den samme fargen og materialene løper inn i resten av soverommene for å danne en beroligende samhold.

  • 26 |
En nedsenket design av badekaret gjør at dette luksuriøse badet føles enda mer romslig, og holder godt unna veien til den fantastiske utsikten.

  • 28 |
Utvendig inngangsparti ser ut som et stykke moderne kunst.

  • 29 |
Lagdelte plater lager en kubistisk komposisjon på tvers av dørdesignen.

  • 31 |
Utendørsplantere prikker husets omkrets, og bringer sprayer med naturlig grøntområder til trefasaden.

  • 32 |
Arkitekturen er definert gjennom overlappende horisontale gulv- og takplater, som sammenstiller definerte visningsakser. Det levende programmet er arrangert rundt en fokal utsikt over LA, og danner løst to vinger, den ene orientert øst-vest og den andre nord-sør.

  • 33 |
Utsnitt i taket gir arkitektonisk interesse og glimt av klare blå himmel

  • 34 |
Kjellerplanløsning, med tolv parkeringshus og seng med sentral gårdsutforming.

  • 35 |
Første etasje, med flere oppholdsrom med luksuriøse salonger og spisestue.

  • 36 |
Andre planløsning, inkludert hovedsoverom.

  • 37 |
Øvre takplan.

  • 38 |
Østheving.

  • 39 |
Nord og sør høydedrag.

  • 40 |
Seksjonstegning.


Arkitektene til dette hjemmet, SAOTA, spesialiserer seg på superluksuriøse hus med spektakulær havutsikt i den sørafrikanske kysten. Hvis du liker å se mer av arbeidet deres, sjekk ut: Nettleton 198 HouseNettleton 199 House Clifton House


Se videoen: Building on a Hillside Video Series. Part 1: Grading (Juni 2022).