Design

Minimalistiske legerhus med gårdsplass og Koi Pond

Minimalistiske legerhus med gårdsplass og Koi Pond


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dette stedet ble designet for å være hjem til et par leger og deres nyfødte baby, og ble opprettet på en måte som best kunne tjene den svært begrensede familietiden som er tilgjengelig for eierne, under deres alvorlige arbeidsbegrensninger. Arkitekter hos Greenbox Design vurderte hvordan beboerne kunne dele familierom med den største komfort og flytbarhet for å få hvert sekund til å telle når de er sammen. Minimalistisk interiør letter en enkel livsstil, og en gårdsplass gir familien en smak av naturen uten en gang å forlate hjemmet. De travle klientene ble forelsket i det første konseptet med boligdesign, og Ari House ble raskt født i Ari, Bangkok.

  • 1 |
Navnet "Ari" gjenspeiler ikke bare huset, men på det thailandske språket betyr "Ari" snill og sjenerøs. Plassene inne i dette hjemmet er designet for å gjøre den lille tiden familien får til å tilbringe sammen føle seg mer sjenerøs - selv om dette er forkledd bak et villedende, smalt, moderne hjem.

  • 2 |
En bilport ligger under den overhengende første etasjen i hjemmet, stor nok til å parkere hver av legebilene under tak.

  • 3 |
Sideveggen til hjemmet vokter en smal hage, der et tre vokser opp i arkitekturen.

  • 4 |
Det modne treet har fått sitt eget vindu på siden av bygningen.

  • 5 |
Smaragdgrønne tregrener eksploderer gjennom den rene hvite betongen.

  • 6 |
Når vi beveger oss inn i gårdsplassen, finner vi et rikelig grønt område, prydet med et Koi fiskedam. En stor takvifte avkjøler området for å holde det behagelig i Bangkok-varmen.

  • 7 |
Rett utenfor dammen avslører store vinduer et glimt av spisestuen til familien. Det vidstrakte glasset gir øyeblikkelig tilgang til dyrebare øyeblikk av familielivet rett ut av bilhavnen.

  • 8 |
Takvinduer oversvømmer gårdsplassen med lysstyrke.

  • 9 |
En flytende trapp begynner i gårdsplassen og stiger på motsatt side av klatretrærne.

  • 10 |
Inne i familiens spisekjøkken ser spisestoler ut mot gårdsplassen. En ryggløs spisebenk på den andre siden av bordet gir en mulighet til å snu og kikke ut mot den svømmende Koi.

  • 11 |
Vegger av glass omgir øverste etasje for å absorbere all utsikten den vakre gårdsplassen har å tilby, og alt naturlig lys takvinduene søker å gi.

  • 12 |
En salong i beskjeden størrelse vender ut mot tretoppene i gårdsplassen. En ren hvit moderne sofa bygger et fredelig og avslappende utseende, som varmes opp av tregulv og tilhørende møbler.

  • 13 |
Vinduer foran huset viser en alternativ utsikt, og det tredje vinduet bak TV-oppsettet godtar ekstra lys som gjennomsyrer bygningens yttervegger.

  • 14 |
Det er et utskjæring i stuetaket som støtter et morsomt hengekøyeområde, som forbinder denne etasjen og dens innbyggere med de over seg.

  • 15 |
Et hjemmearbeidsområde ligger på baksiden av stuen, sammen med en stor bank med lagringsenheter for å skjule filer, oppslagsverk og rekvisita.

  • 16 |
Et par knagger tavler bak arbeidsområdet, og skaper muligheter for omplasserbare hyller. En liten plante slipper delikate grønnsaker fra høye lagringsheller over skrivebordet, som en liten fortsettelse av den frodige, grønne vinduutsikten.

  • 17 |
Det er et minimalistisk soverom oppe i tretoppene, hvor de slitne legene (og helt nye foreldre) kan få litt hvile.

  • 18 |
Ved foten av sengen er det noen spesiallagde skap som er utformet rundt en flatskjerm-TV, noe som gjør at TV-veggen ser rolig og ryddig ut.

  • 19 |
Tunge grå gardiner henger i vente på å bli tegnet lukket over de store, lyse vinduene når øyeblikkelig mørke er nødvendig for en fangst på dagen på søvn - eller favoritt-TV-serier.

  • 20 |
En ekstremt sjenerøs walk in garderobe er utstyrt i målte treenheter. Glassfronterte skap holder støv fra dyrebare designerartikler, mens innholdet på skjermen holdes for raskt valg.

  • 21 |
En enkel glassvase pryder en glasshylle.

  • 22 |
Det minimalistiske badet følger et grått og hvitt fargevalg, med litt tretone som skaper den visuelle temperaturen.

  • 23 |
En liten trekrakk serverer et krummet frittstående badekar med nye håndklær.

  • 24 |
På veggen har en trehåndkleskinne en eskehøvler integrert i designen.

  • 25 |
Flere planter kryper inn over og rundt forfengelighetens område på den andre siden av badet; myk omgivelsesbelysning lyser opp de vakre bladene.

  • 26 |
En terrazzo forfengelighet støtter en rund karvaske, foran et sirkulært baderomsspeil. En kubeformet treveggenhet fungerer som en hyggelig buffer mellom vaskeområdet og det tilgrensende toalettet.

  • 27 |
En solrik landing går mellom husets to ender.

  • 28 |
LED-lys klatrer langs tretrinnene i moderne trappedesign.

  • 29 |
Når vi når gulvet over stuen, ser vi hengekøye-gulvinstallasjonen rett opp.

  • 30 |
Puter er blitt kastet på tauene for å gjøre dette til et grundig behagelig område å henge med på, eller til og med snooze en stund.

  • 31 |
En hvit metalltrapp krysser over hengekøyeinstallasjonen, noe som fører til et mellometasjenivå.

  • 32 |
Bokhyller bebor siden av trappen, med de høyere stablene lett tilgjengelig fra de høyere trinnene.

  • 33 |
Mezzaninen er designet spesielt for en musikkelsker, og er vert for ingenting annet enn trommesett. Det ser ut til at legene elsker litt rock 'n' roll, men shh, ikke vekke babyen!


Anbefalt lesing: Modern Thai Home Inspiration: Vakre bilder tatt av fotograf Soopakorn Srisakul


Se videoen: The Most Amazing Indoor Koi Pond With Fish DIY Long Version (Kan 2022).