Design

Unik Hillside-eiendom med en integrert vikling rundt veien

Unik Hillside-eiendom med en integrert vikling rundt veien


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Headstrong-fleksibilitet drev konseptet med denne moderne boligdesignen, for klienten hadde ideer som ikke kunne omformes av arkitektteamet på KWK Promes. Eieren av den vakre tomten i åssiden ønsket bare å kopiere det tamme interiøret i sin eksisterende leilighet, som koblet boarealet fra hagen ved å være i første etasje. Så med interiørforandringer utenfor bordet, omdirigerte teamet fokus mot veien som ville føre til og fra hjemmet i sentrum av den store tomten. De utforsket hvordan de kunne løfte banen og vikle den rundt klientens faste ideer, før de returnerte den til hagenivå - og ‘By The Way House’ ble født.

  • 1 |
Begrensning avler ofte det mest kreative av ideer. Etter å ha sammenstøtet horn i begynnelsen av prosjektet, har klienten og det kreative teamet endt opp med en fantastisk sammenslåing av konsepter.

  • 2 |
Det enkle hjemmeinteriøret som ble bedt om av klienten forblir intakt, mens det ytre av huset er et skarpt og innovativt skall, fullt integrert med en spesialdesignet privat vei som fører til og fra den.

  • 3 |
Den lette betongveien til huset beveger seg gjennom trærne i en gammel frukthage.

  • 4 |
På den andre siden av huset ble en sti ned mot elven designet for å vinke over topografien uten behov for å hugge ned et eneste tre.

  • 5 |
Betongveien stiger rett opp der den møter huset og blir til vegger, overetasje og tak. Betongen blir lett membran når den dekker toppen av huset og pakker den inn tre ganger.

  • 6 |
Biler fra veien kommer direkte inn i en garasje i første etasje.

  • 7 |
‘Viklingen’ rundt første etasje, utvides utover mot elveutsikten med hver vri.

  • 8 |
Fordi klienten forble fast ved at det viktigste boarealet ville være i første etasje, søkte arkitektene etter en måte å koble stuen på nytt med hagene på. Så den arkitektoniske innpakningen ble designet for å slappe av på denne siden av bygningen ...

  • 9 |
... Bandet blir en forhøyet catwalk som forbinder første etasje med nivået på hagen, før de fortsetter gjennom trærne, ned den bratte bredden til elven og stranden.

  • 10 |
Et vidde av glass åpner baksiden av første etasje og hele første etasje.

  • 11 |
Første etasje av glass opprettholder full forbindelse med hagen, og inneholder en dobbel garasje, treningsstudio i hjemmet og en rekke gjesterom.

  • 12 |
Selv om det ikke var så mye å vurdere i starten, ble veien hovedmotivet i prosjektet.

  • 13 |
Kundens ønsker om en stue i første etasje resulterte i en fantastisk utsikt som kan nytes i det mest omgjengelige området i hjemmet.

  • 14 |
Det er på grunn av klientene som ikke kan diskuteres, at arkitektene jobbet mot å koble første etasje med hagen, og derfor fikk designet så mye mer.

  • 15 |
Panoramavinduer fra gulv til tak absorberer alt det naturlige skjønnhetsstedet har å tilby. Rekkverk i glass langs den moderne balkongen lar utsikt over elven uhindret.

  • 16 |
Fra nede på elvebredden er det bare første etasje i huset som kan sees over tretoppene.

  • 17 |
Første etasje i glassboksen opprettholder privatlivet blant grønne omgivelser.

  • 18 |
På toppen av bakken lyser hjemmet som et fyrtårn.

  • 19 |
Bandet over inngangsveien til hjemmet danner en viss beskyttelse mot kraftig regn og sterk vind fra vest.

  • 20 |
Arkitektene utforsket ideen om å splitte hjemets ‘wrap’ ved sidene for å skape flere utsikt, men klienten bestemte til slutt at det ville ødelegge hans følelse av privatliv.

  • 22 |
Separasjonene i taket som ble opprettet av den arkitektoniske bandingen ble utnyttet for å skjule moderne lysstrimler inne i hjemmet.

  • 23 |
Kanskje inspirert av sluttresultatet av dette unike arkitekturverket, tenkte klienten på sitt perfekte funksjonelle interiør. Den endelige designen er et skarpt monokrom minimalistisk syn. En dristig svart sofa skjærer en L-form i en ren hvit minimalistisk stue, oversett av en elegant svart gulvlampe.

  • 24 |
En speilvegg er installert på tvers av bredden av treningsstudioet, og gjenspeiler den frodige grønne utsikten over den fantastiske tomten. Koblingen med hagene gjør det å jobbe ut en mye mer behagelig oppgave.

  • 25 |
Et åpent og luftig moderne trappedesign forbinder gulvene i hjemmet. En høy glassbalustrade har solide hvite trappetrinn med fraværende stigerør for å skape en flytende effekt. Skillevegger av mørkt tre deler opp planløsningen.

  • 26 |
I det minimalistiske soverommet er hvite garderober installert i tråd med den ytre båndtrekket rundt huset. Den resulterende effekten er ren og strømlinjeformet, og overdriver rolig den unike arkitektoniske funksjonen.

  • 27 |
Det moderne badet er atskilt fra hovedsoverommet, og har sin egen fantastiske utsikt over elven.

  • 28 |
Om natten gir kunstig lys og resulterende skygge bare den dramatiske effekten av bygningen.

  • 29 |
Selv om hjemmet først ser ut til å være tilbaketrukket, blir det tydelig at elvebredden er et utviklet område ...

  • 30 |
... men ligger blant trærne, er denne boligen godt dekket for perfekt fred.

  • 31 |
Første etasje plan.

  • 32 |
Første plan.

  • 33 |
Tegning av landskapsterrenget.

  • 34 |
Hjemmesign inkludert stien til brygga ved elven.

  • 35 |
Sideheving, som illustrerer den bratte skråningen til åssiden.


Anbefalt lesing: Mallorca Holiday Home Colored by Sea View


Se videoen: Leiekontrakt for bolig (Kan 2022).