Design

Penthouse leilighet ombygging - med en lysbilde!

Penthouse leilighet ombygging - med en lysbilde!



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

I toppetasjen i en bygning som ble oppført i 1917, i Ukraina, har en 212 kvadratmeter stor to-etasjes leilighet gjennomgått en fullstendig ombygging. Innvendig overhaling innebar flytting av trapp for å rekonfigurere en underbenyttet overetasje. For å øke morsomhetsfaktoren i familiens hjem ble det også installert et stort metallglass under relinking av første og andre etasje. Denne uvanlige designfunksjonen, som møysommelig ble skreddersydd til interiørstrukturen av Ki Design, passer med andre karakteristiske elementer i det unike designopplegget. Til sammenligning er hjemmepaletten mild utformet i varm hvit, myk grå, grafitt og eik, med få periodiske pigger av vannblå.

  • 1 |
Huseierne formidlet sine ønsker til designteamet: ”Vi har nok aktiviteter og problemer borte fra hjemmet, hjemme hviler vi. Imidlertid bør ikke leilighetsdesignet absolutt være kjedelig eller kjedelig om et år, det må inneholde noen spesielle fengende og "wow" elementer vi vil beundre i et par måneder, og så hører vi "wows" fra gjestene våre . Samtidig skal det være rolig og søtt inni. ”

  • 2 |
Lysbildearrangementet viste seg å være en utfordring for både designerne og teamet av utbyggere. Siden taket mellom gulvene var bærende, var det en trussel for integriteten til hele bygningskonstruksjonen dersom det til og med ble fjernet en liten del av det. Ombyggingsteamet fant seg begrenset til steder som ville romme dette elementet. Langsiktige eksperimenter ble gjennomført, inkludert oppretting av mockups i full størrelse. Til slutt ble den optimale formen og plasseringen for den morsomme funksjonen lysbildet oppnådd, og den viktigste wow-faktorelementet i hjemmet ble oppnådd.

  • 3 |
Det indre lysbildet leverer familiemedlemmer til et sett med spesialbyggede vindusplasser som spenner over to tredjedeler av stueveggen.

  • 5 |
Lysbildet omslutter en veggsøyle kledd i trepanel, som låses sammen i et vakkert arrangement. Dette skiller stuen fra kjøkkenet og spisestuen.

  • 6 |
En krombue-gulvlampe strekker seg høyt over metallgliden, for å lyse gangveien bak sofaen.

  • 7 |
Geometriske og grafiske trykkspredningsputer gjør trevinduet til setene mer koselig.

  • 8 |
Korsformede utskjæringer gir interesse for seter i eikevinduet.

  • 9 |
Et rustikt lite sidebord serverer den moderne sofaen foran en brølende peis.

  • 10 |
Den moderne peisen sitter i et hvitkalket mursteinsbryst. Et kutt tømmerhus tårn på den ene siden, og en bokhylle klatrer på den andre.

  • 11 |
Inngangen til kjøkkenet - og spisestuen som ligger til høyre i dette bildet - er en visjon om naturlig grønt takket være innføringen av en vertikal hage.

  • 12 |
Leveveggen arbeider for å koble sammen en mesaninlanding med underetasjen, og markerer nedstigningen på lysbildeens renner. Unike pendellamper til kjøkkenet dingler fra det høye taket på dobbelthøydeplassen.

  • 13 |
Et vannblått spisesett hekker i en lys eske med vinduer.

  • 14 |
Alle de akvablå fargene som er til stede i ordningen kommer i form av tekstiler: polstrede spisestoler, den komfortable lesestolen, soveromssett og puter.

  • 15 |
Den ene veggen i kjøkkenskapet er gjemt under trappen.

  • 16 |
På grunn av flytting av trapp, er kjøkkenet ikke lenger skilt fra stuen slik det var i den gamle leilighetsoppsettet. Den nye utformingen betyr nå at underetasjen har et sosialt område med fri flyt mellom stue, kjøkken og spisestue. Det er også fremtidssikret med flere barnerom.

  • 17 |
Fordelen med å være i toppetasjen i bygningen er at leiligheten er i stand til å ha mange takvinduer for å gi store mengder naturlig lys. Et internt vindu lar dagslyset strømme mellom landingen og et hjemmekontor.

  • 18 |
Klyngen med pendellamper for kjøkken lyser også øverste etasje.

  • 19 |
Inne i hjemmearbeidsområdet har et skreddersydd skrivebord en kul kantete design.

  • 20 |
Et benksete understreker det indre vinduet.

  • 21 |
Også i andre etasje er hovedsoverommet, med et tilstøtende garderobe og romslig dusjrom, pluss et ekstra gjesterom og et privat bad.

  • 22 |
Aqua blue farger senget dyner i både master og gjesterom. Den samme svarte moderne veggkonfigureringen punkterer veggene.

  • 23 |
Badene følger en mer nøytral palett.

  • 24 |
Et bakbelyst forfengelsespeil krysser veggen over en naturlig tonet forfengelsesenhet med et svart karbasseng.

  • 25 |
Det andre badet er oppfrisket av en levende vegginstallasjon.

  • 26 |
De vertikale plantasjene fester seg til et trepanel over et innebygd badekar.

  • 27 |
Sekskantede speil lager et geometrisk utsagn over et moderne sokkel.

  • 28 |
Det grønne gir en fantastisk sammenkobling med de naturlige treelementene i rommet.

  • 29 |
Et mindre bad er skyggelagt med en gråblå aksentvegg.

  • 30 |
Hjemmet inneholder også tekniske rom. Det er et fyrrom med oppvarming og renseutstyr, et vaskerom med vaskemaskin, tørketrommel og strykebrett. Utstyret for ‘smarthus’ -systemet ligger i garderoben.

  • 31 |
Åpne stigerør på trappedesignet holder installasjonen lys og lite påtrengende i det luftige boarealet.

  • 32 |
Dekorative veggkroker krysser inngangspartiet til hjemmet. En liten monokrom pouf sitter under.

  • 33 |
Sekskantede fliser dekker gulvet.


Kan du glede deg over lysbilder i penthouse? Sjekk ut: Skyhouse: Et New York Penthouse med klatresøyle!


Se videoen: LUKSURIØS PENTHOUSELEILIGHET MED 3 SOVEROM, 2 BAD OG PRIVAT TAKTERRASSE I MONTE CARRERA - HAVUSTIKT (August 2022).