Design

Lake House med bassengterrasse og åpen plan familie sone

Lake House med bassengterrasse og åpen plan familie sone


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dette er South Lake House, et 1200 kvadratmeter stort prosjekt lokalisert i Brasilia, Brasil, fullført av arkitektene Estúdio Cláudio Resmini. Den 950 kvadratmeter store boligen ble opprinnelig bygd på 1980-tallet, men i 2017 fikk huset nye eiere og en ny leiekontrakt under en massebrands renovering. Nedbrytningsnivået på grunn av manglende vedlikehold krevde intensiv inngripen. Arkitektene ønsket å bevare det originale konseptet, formen og styrken til den trekantede bygningsdesignen, men tilpasse den til nåværende dato. Et åpent, sosialt oppholdsrom ble også innledet, som grenset til kjøkkenet, spisestuen, salongen og et ekstra lekerom / leketøysbibliotek.

  • 1 |
Nå ser det tre etasjers moderne hjemmet utvendig oppdatert. Det øverste trekantede gulvet ble vellykket vedlikeholdt, som er hengt opp med strukturell uavhengighet fra resten av huset.

  • 2 |
I den åpne planplan i første etasje, ved innsjønivå, er et vaskerom og en suite for ansatte løsrevet fra det intime familieområdet. Oppe på gatenivå er det en mer sosial underholdningssone. Den private tredje etasje inneholder fem-roms suiter.

  • 3 |
Målet med renoveringen av familierommet var å styrke forbindelsen med innsjøen. Dette er oppnådd ved å flate gulvet som strekker seg ut til et nytt bassengområde. En rik treramme omgir svømmebassenget, og en gårdsplasshage hvor betongplater blir avbrutt av torg med gress og blomsterplantere i forskjellige høyder.

  • 4 |
Etterfølgende planter bryter det hvite betongens ytre mellom husets to nedre nivåer. Det nye, friske, hvite belegget fremhever den prismatiske naturen til det enorme trekantede volumet, og intensiverer lineariteten til de svarte vinduene.

  • 5 |
De store glassskårene gjenspeiler de passerende skyene.

  • 6 |
For å oppveie den flate lineariteten til vinduene i toppetasjen, ble det lagt til en metallkant som også gir litt skygge fra morgensolen i de lysere månedene. Når det er tid for å nyte solskinnet, kan huseieren dra opp en moderne utestol på terrassen ved bassenget nedenfor.

  • 7 |
Den nye designen har oppnådd absolutt flyt mellom innendørs og utendørs oppholdsrom på sjøsiden.

  • 8 |
Det er et barområde tilknyttet et utekjøkken ved bassenget. Gourmetrommet inneholder grill og kjøleskap.

  • 9 |
En utendørs salong ligger også ved siden av bassenget.

  • 10 |
Blå salongstoler og små sidebord kompletterer det glitrende blå vannet i svømmebassenget og innsjøen utenfor.

  • 11 |
Glatte steinplater gulv utekjøkkenet.

  • 12 |
Store søyler støtter et krummet overhengende tak.

  • 13 |
Sergio Parada, en av de ansvarlige arkitektene, kommenterer: “Den rektangulære geometrien tillot å utgjøre de fleste av rommene mot øst med utsikt mot innsjøen. Prosjektet spådde at utsikten over innsjøen ikke ville hindres av byggingen av de offentlige trafikantene. Mikro indre klima, skapt gjennom grandios tomhet med hage, muliggjorde integrering av alle miljøene i boligen. Fargede metallkonstruksjoner og den frie formbearbeidet betong definerte bygningens design og estetikk ”.

  • 14 |
Den blå aksentfargen fortsetter opp i første etasje i det sosiale samlingsområdet. En uttrekkbar glassvegg integrerer stuen i første etasje med terrassen.

  • 15 |
Ute på terrassen er rekkene og beskyttelsesskinnene erstattet av klare glasspaneler for en minimalistisk design som ikke forstyrrer den ekspansive innsjøen.

  • 17 |
Innekjøkkenet sitter bak en treramme, som også fungerer som en frokostbar.

  • 18 |
Et lavere spisebord strekker seg fra den sentrale kjøkkenøya. Hvite pendelys i spisesalen lyser opp treoverflaten.

  • 19 |
En komfyrtvifte av rustfritt stål henger tungt over marmorøya, matchet med en søyle i rustfritt stål.

  • 20 |
Den kule hvite marmorkjøkkenen kontrasterer mot varme treenheter bak.

  • 22 |
Hvite trepaneler dekker randen av veggen bak skrivebordet.

  • 23 |
En polstret funksjonsvegg former mesterommet. LED periferilys lyser ned over de polstrede panelene i forskjellige nøytrale nyanser. Plattformbedet er polstret i matchende stoff.

  • 24 |
Midt århundre inspirerte pendellamper lyser opp en flytende nattbordsenhet, som skyves ut mellom de polstrede veggpanelene.

  • 25 |
En svart benkeplate slår over en forfengelighet i trebad i master suite.

  • 26 |
I badet nede ser det ut til at en unik forfengelighetsenhet gløder fra ravets volum.

  • 27 |
Arkitektoniske finner skaper et atrium som er enroute til det sosiale området.

  • 28 |
En stor buet vegg skjuler den svarte og ravfargede garderoben.

  • 29 |
Barnas sone blir avslørt av en sirkulær utskjæring i veggen.

  • 30 |
Barns veggoverføringsbilder dekorerer støttesøylen inne i leketøysbiblioteket.

  • 31 |
Jigsaw gulvfliser gir et lekent og fargerikt belegg.

  • 32 |
Betong, rustfritt stål, tre og matt sorte enheter gir utekjøkkenet et fragmentert og krøllete utseende.

  • 33 |
En glanset svart bakstykke matcher benkeplaten.

  • 34 |
Marmortrapper klatrer opp til hjemmet.

  • 35 |
Om natten er det moderne hjemmet utvendig, bassengdekket og uteplasser i luften under et arrangement av utelys.

  • 36 |
Modne palmetrær silhuett i skumringen.

  • 37 |
Den trekantede arkitekturen skjærer kraftig ned i himmelen.

  • 38 |
Plantegning og uteplass for bassenget.

  • 39 |
Første etasje stue planløsning og terrasse.

  • 40 |
Første planløsning med åpen planløsning for familie. Denne planen illustrerer også parkeringssonen på eiendommen.


Anbefalt lesing: Modern Lake House av John Robert Nilsson


Se videoen: KÄRCHER K5premium full control unboxing, review, testing,assembling (Juni 2022).