Design

Blendende hjemmemakeover med før og etter bilder

Blendende hjemmemakeover med før og etter bilder


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Potensialet kan bli funnet på omtrent hvor som helst plass hvis du har øye for det. Inspirasjon slår kanskje ikke når du er vokst opp i et uorganisert og aldrende interiør, men dette blendende familieoppholdet gjenspeiler den friske smaken til en ny generasjon. Dette familiens hjem ble pusset opp av Simple Interior Design Alliance for datteren til en skribent, hentet fra en ivrig lesefamilie. Dette forfatterhjemmet var fylt med bøker og rot, og ropte etter en fullstendig redesign. Oppsettet til hvert område ble planlagt for å maksimere lyset, og innredningen fikk en radikal overhaling som inkluderte en forfallen installasjon av organiserte lagringsløsninger.

  • 1 |
Før ombyggingen fikk vaklevoren lagring gangen til å virke provisorisk og overfylt. Dimensjonene på gangen er faktisk ganske romslige, selv om du aldri ville ha kjent den omringet av snusete dekor og slapp kabling.

  • 2 |
Den oppussede hallen er nå en frisk visjon av hvit dekor og tre aksenter. Fire store skap er flushmontert der det gamle, åpne skodrevet pleide å balansere. De store lagringsenhetene er hvite for å blandes med veggene. de har en åpen hylle gjennom midten for å vise frem dybden i rommet. En hvit LED-stripe gjør at den innfelte hyllen ser lys og ren ut.

  • 3 |
Alle de gamle utsatte ledningene er skjult i gipsarbeidet.

  • 4 |
Nå er førsteinntrykk av hjemmet lyse og imøtekommende.

  • 5 |
Før opprustningen var stuen en scene med kaos, med dårlig belysning og ventilasjon.

  • 6 |
Ombygningen av stuen innebar en justering av veggen som markerte skillet mellom salongen og hallen, slik at det ble firkantet av åpningen. På den andre siden ble innvendige dører fjernet for å gjøre spisesalen til en del av det samme kontinuerlige boarealet. Den nye TV-veggdekoren innebar å legge til mye lagringsplass for medieobjekter og å fange andre forvillede eiendeler. Designet var også innrettet til å få en følelse av nærhet til naturen, med en overflod av naturlig farge, trekorn og grønne aksenter.

  • 7 |
Salongbord av tre, som etterligner formen på en halvmåne og en fullmåne. En dekorativ vase gir et snev av eleganse i rommet.

  • 8 |
Før transformasjonen var spisesalen ikke-eksisterende. Dårlig plassplanlegging gjorde at dette området opprinnelig ble brukt som ekstra kjøkken og redskapsoppbevaring.

  • 9 |
Gjenoppretting av en spisestue gjør at hjemmet fremstår som mye romsligere. En klynge med tre pendelys i spisestuen er festet over spiseplassen, slik at det ser ut som om bordet alltid har stått her. Treinnrammede skyvedører i glassvindu er installert for å tillate kjøkkenlyder og lukter å bli vist fra resten av stue når det er ønskelig.

  • 10 |
En røkt glass mugge og drikkeglass sitter i stand på trebordet. Et klart vindu ligger i studieveggen overfor det moderne spisestuen, og lar det lånte lyset strømme gjennom.

  • 11 |
Før kjøkkenet fikk sin overhaling, var de dårlig aldrende enhetene utenfor loslitt. Den såkalte innredningen var en hodegods av stiler og finish.

  • 12 |
En overspill med kjøkkenutstyr fylte to tårn med midlertidig reol.

  • 13 |
Nå er det skinnende nye hvite og tre kjøkkenet ugjenkjennelig som den samme plassen. En ovn med høy spesifikasjon med integrert avtrekksvifte gir kokeplassene oppdatert i teknologiske fremskritt.

  • 14 |
Plassen som opprinnelig var okkupert av den gamle hetten, kan nå brukes på en mer praktisk måte, til skjult lagring som hjelper til med å opprettholde det nye nivået av orden og hygiene. Et pent krydderstativ og en innendørs urteplanter er de eneste gjenstandene som er ute på benken.

  • 15 |
Kjøkkenet har fremdeles plass til et utvalg av åpne hyller, men nå er de slanke i utseendet, med visuelt behagelige skjermer.

  • 16 |
Før studien ble temmet virket det som om bøkene styrte plassen som deres helt egne!

  • 17 |
Det fullsatte hjemmebiblioteket var et produkt av jentas forfatterfar som likte å lese. Den overveldende boksamlingen skapte imidlertid grobunn for andre husholdningsroder.

  • 18 |
Uniforme stabler fyller nå studien skarpt. Det rolig organiserte rommet er nå innbydende og bidrar til arbeid og konsentrasjon.

  • 21 |
Før den nye dekorordningen ble lagt til, ble den opprinnelige plasseringen av sengen nostalgisk opprettholdt.

  • 22 |
Den gamle kronestøpen ble fjernet for å skape et mer minimalistisk soverom. Den samme myke grå, hvite og trefargen ble gjennomført fra boområdet.

  • 23 |
Skrivebordstolen på soverommet er en gjenta av spisestuestolene, noe som betyr at dette stykket kan bli påkalt hvis en ekstra gjest kommer innom til middag.

  • 25 |
Før dette rommet ble et gjesterom, ble det brukt som hjemmekontor.

  • 26 |
En sovesofa ble valgt i stedet for en fullverdig seng, siden denne bare vil bli sovet veldig innimellom. Å tilby et komfortabelt sted å sitte betyr at dette rommet vil få mer bruk.

  • 28 |
Før renoveringen var badet en fullstendig katastrofe. Et vanvittig sammenfylling av oppbevaringskurver sølt fra et stygt oppbevaringsstativ og barnslige overføringer danset over daterte veggfliser.

  • 29 |
Den visuelle støyen fikk det overfylte rommet til å føle seg ubehagelig smalt.

  • 30 |
Matchende baderomsskaper i tre og glatte grå gulvfliser gjør det nydesignede rommet til å se overraskende mer romslig ut.

  • 31 |


Anbefalt lesing: Singapore Flat Multifunksjonell Makeover


Se videoen: Vi pusser opp leiligheta - Prosjekt gulv (Kan 2022).