Design

Ekte åpen plan leilighet under 50 kvadratmeter (500 kvadratfot) med planløsning

Ekte åpen plan leilighet under 50 kvadratmeter (500 kvadratfot) med planløsning


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

I mangel av havutsikt konsentrerte designer Indot seg om interiøret i leiligheten sin - ikke for å skape en blendende dekor som sådan, men for å lage et rom som var intrikat tilpasset hvordan han brukte sin plass. Tiden ville bli brukt i sofaen eller underholde rundt et spisebord, og avslapning etter jobb så ut som en lang suge i badekaret. Så med et begrenset gulvareal på bare 46 kvadratmeter, ble leiligheten antatt best egnet til et åpent planoppsett. I dette hjemmet kan hvert enkelt rom åpnes for å være en del av en hel plass ... til og med på badet.

  • 1 |
  • Fotograf: Hei! Ost
Fordi eiendomsprisene går høyt i Taipei, er boligene små og hver centimeter må utnyttes til sin fulle effekt; denne sentrale roterende TV-en gjør det mulig å se i stuen, soverommet og til og med fra badekaret.

  • 2 |
Selv om alle områdene i dette hjemmet er i stand til å slå seg sammen som en, hvis mer enn en person er til stede, kan privatliv oppnås ved å manipulere skyvedører og skjermenheter.

  • 3 |
TV-enheten er dannet ved hjelp av et sammenleggbart konsept, som på sin åpne side løper inn i plattformgulvet på badet.

  • 4 |
Innredningen er enkel. Overveiende hvit maling med grå vegger blir lysere av bare en fargeklatt som finnes i myke møbler og lite tilbehør.

  • 5 |
Spisebordet er en skreddersydd design som er blandet med kjøkkenet.

  • 6 |
Bordet er en god størrelse plass som kan brukes som et ekstra sted å jobbe eller underholde.

  • 7 |
Bare to jernrør støtter den store bordplaten. Under trelaget er det også en kobberbelagt titanbunn, som gir linjen eleganse.

  • 8 |
Åpne badet opp til stuen gjør at boarealet føles større. Det hevede gulvet på badet gjør at fasilitetene ser ut som en skjerm.

  • 9 |
Over sofaen ser det ut til at et sett med hengende hyller flyter lett foran vinduene.

  • 10 |
Frostet glass i jernrammer danner store skyvedører mellom salong og soverom. En svart skive som løper opp og over taket, gjør det visuelle skillet mer solid. Det matte glasset lar lys filtrere gjennom til soverommet fra vinduene i stuen.

  • 11 |
Hvis det ønskes mer privatliv i fremtiden, gir den gjenværende takplassen mulighet til å installere gardiner på tvers av soveromsdørene.

  • 12 |
Dekoren på soverommet var designet for å føle seg varm og behagelig. Gulvet ble gjort annerledes enn stuen for å definere de separate områdene, i tillegg til å være litt koseligere under føttene i soveplassen.

  • 13 |
En sammenflettende effekt ble skapt med soverommet og studieskapet. Et volum som går langs vindusveggen, fortsetter i en retur som ender under skrivebordet. Overflatene på skapene er blitt holdt bevisst ledige for å tillate stripebelysning for å oppnå ønsket flytende effekt, og for å fremheve veggtekstur. Trunking av strømkabler ble innebygd i skrivebordet for å forhindre at den uunngåelige flokken av kabler ble en del av armaturen, og dermed ødelegger det rene utseendet. Den minimalistiske estetikken gjør at en liten plass kan føles romslig.

  • 14 |
Huseieren har en spesiell interesse for å samle håndlagde briller, så et vitrineskap ble spesielt designet for å holde denne kurasjonen, med et brett som glir ut for å gi enkel tilgang. På motsatt side av soverommet blir hvite skap matchet med hvit veggkledning for å skape samhold. En senterhylle er kuttet ut av en vertikal seksjon for å gi en nattbordsenhet. Bokhyller er montert inn i fjernveggen i et rent kutt finish.

  • 15 |
Store paneler ble brukt til å dekke veggen og gulvet på badet for å redusere nødvendigheten av intrikat rengjøring i sporene. Det måtte lages en tykkere vegg for å montere et vegghengt toalett. På grunn av den økte veggtykkelsen, kan en innfelt hylle introduseres for å lagre toalettsaker. Servantskapet ble skreddersydd for å bestille og dekket med kunststein for en jevn, sømløs finish over kanten av kummen på benken. Fordi det er en tilpasset forfengselsenhet, har den enden nærmest toalettet blitt installert med en innfelt holder for toalettvev. En flytende skuff under forfengelighetsenheten gir plass til nye håndklær eller vaskekluter. Forfengelighet strekker seg gjennom dusjskjermen for å skape et praktisk sted for perched flasker.

  • 16 |
Baderomsutstyr ble valgt i svart finish for å skape kontrast til de hvite veggene. Ute i stuen løper en høydeplattform bak skrivebordet som et tredje alternativ for en arbeidsplass.

  • 17 |
På grunn av begrensningen i plassen, kunne dusjen ikke være inne i et avlukke med en dør, så en halv skjerm ble kompromisset. Skjermen beskytter forfengselsenheten fra dusjvannet.

  • 18 |
Skrivebordet bak sengegavlen på sengen har en tavlefunksjon for å lage improviserte skjermer eller henge nyttige ting.

  • 19 |
En smart-belysningsløsning spilles her av REXLite-selskapet i Taiwan.

  • 20 |
Leiligheten får en annen personlighet om natten.

  • 21 |
Glassdører trekkes inn for å koble innendørs og utendørs.

  • 22 |
En stor terrasse ligger bak sofaen.

  • 23 |
For å skape uskarphet mellom inne og ute, har badeplattformen blitt utvidet til uterommet.

  • 24 |


Anbefalt lesing: Liten leilighet bruker bevegelige hyller for å lage uendelige designkombinasjoner


Se videoen: Film Theory: Scrooge McDucks Net Worth SOLVED! Disneys DuckTales (Juni 2022).