Design

Et fantastisk hulehus i Spania

Et fantastisk hulehus i Spania


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Det moderne mennesket har gått hele kretsen. I løpet av menneskehetens begynnelse bodde folk i grotter. Sakte gikk vi inn i murvegger. Men i det siste har mennesket gått tilbake til røttene våre. Og vi må si, hvis vi alle kunne bo i hus som disse, går alle sammen tilbake til å være huleboere uten å nøle noen sekunder. Cuevas del Pino eiendom ved UMMO Estudio ligger i skråningene til Sierra Morena. Et område kjent for sin Calcarenite-stein, anordnet i lag som danner geologiske formasjoner. I århundrer har disse formasjonene blitt brukt av lokale gjetere. I dag er en av disse formasjonene nå et komfortabelt elegant hulehjem.

  • 1 |
Tradisjonelt har hulene i Sierra Morena blitt brukt av jordbruksarbeidere som et ly for elementene. Men eiendommen Cuevo del Pino har nylig blitt utviklet for nye formål, og dette landlige hotellet har blitt modernisert, omgjort til et vakkert hjem.

  • 2 |
Arkitektene var nøye med å respektere de eksisterende elementene, de formet designen rundt de naturlige elementene i hulen. Sluttresultatet er en blanding av yin-yang-type av organisk og moderne arkitektur.

  • 3 |
Landskapet har blitt holdt enkelt og naturlig. Det meste av det originale landskapet har blitt bevart som det alltid var. En velstelt plen, buskhage og grusvei er de eneste menneskelige bidragene. Lagene med stein ble ikke fjernet, snarere ble det plantet gress på toppen av det og gjorde dette til en naturlig hagefunksjon.

  • 4 |
Hvite vegger i stedet for en mer nøytral farge er et rent lerret som fremhever det vakre landskapet. Designerne visste bedre enn å prøve å matche den tidløse skjønnheten i naturen.

  • 5 |
Gulvene i mosaikkstil i marmor og sement er et moderne aspekt som utjevner de ujevne steinete gulvene for menneskelige føtter. De avdekkede vinduene og glassdørene vender mot sør for det spesifikke formålet å slippe inn naturlig lys.

  • 6 |
Her får vi se på interiøret i huset. Veggene har blitt holdt naturlige, og dette har vært det viktigste designkonseptet. Veggene er en aksent i seg selv, så møblene er for det meste komplement til den utsøkt rå naturen i hulen.

  • 7 |
Håndlagde tremøbler gir hele huset varme. Vevde tepper lyser opp plassen uten å være motbydelig. Hulen kan være gammel, men møblene er moderne og komfortable. Bare fordi huset ligger i en hule, betyr ikke det at du trenger å leve som en huleboer, og moderne bekvemmeligheter er en viktig fasit for rommet.

  • 8 |
Tanken var å oppnå et bredt, diaphanous rom med dagens fasiliteter. For å respektere de eksisterende kurvene i hulen, passer designere møbler i de gjeldende buene på veggene. Veggene ble litt rettet ut, men stort sett fikk de være i fred for å beholde den ekte ruheten i hulen.

  • 9 |
Selv om huset fokuserer på husets naturlige skjønnhet, er det lagt til noen dekorasjoner for å forhindre at plassen stoler for tungt på selve hulen. Dette subtile midtpunktet, dette estetisk behagelige ornamentet holder bordet fra å være tomt og kjedelig.

  • 10 |
Kjøkkenet er hjertet i ethvert hus, og også plassen der mesteparten av aktiviteten til en husholdning foregår. Så det er fornuftig å plassere kjøkkenet på det stedet der mest lys kommer inn, ved å sette det inn i sin egen plass, kjøkkenet føles fremdeles som en del av hulen, men er ikke begrenset på noen måte. Designerskapet til høyre finner du på soverommet, de rå treplankene og speilet fortsetter strømmen av organiske vegger på det vanlige hvite lerretet. Hulen veggen her har ikke blitt endret, skapet ble bygget inn i veggen for ikke å fjerne en unik designfunksjon.

  • 11 |
Et bredt vindu innebygd i huleveggen blir avdekket, og soverommet får derfor rikelig med naturlig lys. Det mønstrete gardinet på himmelsengen og ullgulvet teppet oppfinner et tett lite hjørne som huseieren kan glede seg til på slutten av dagen.

  • 12 |
En minimal mengde møbler ble tilsatt for ikke å rote plassen. I denne delen av huset kan vi se designkonseptet oppnådd. Marmorgulvet og de hvite veggene er et element som gjør at rommet blir større og lettere. Det originale taket har blitt liggende urørt, og fjerner behovet for unaturlig dekorasjon, mens møblene myker opp hele plassen.

  • 13 |

  • 14 |
Fjelltaket er en ordspråklig kombinasjon av gammelt og nytt og mykgjør den hvite veggen mens den hvite veggen bringer lys til et sted som aldri har sett solen før.

  • 15 |
Badet er bygget inn i fjellet, med marmor og sementmosaikkgulv for å hindre huseieren i å gli ned i et smertefullt fall. De selvstående fasilitetene ble bygget inn i veggene for å kombinere de to designplanene. Det åpne vinduet inneholder naturen inn i oppsettet, mens en gul leirskål for en vask og lilla såpebeholdere er lyse fargerike farger. De hvite håndklerekkene er et praktisk element, og kromkranene og dusjhodet er et elegant og luksuriøst tillegg til badet.

  • 16 |

  • 17 |
Plantegningen viser hvordan grotten er trygt og praktisk renovert for å imøtekomme behovene til den moderne og trendy huseieren.

  • 18 |



Se videoen: 15 DUMME TING FOLK SIER. (Juni 2022).