Design

Futuristisk villa i Wien

Futuristisk villa i Wien


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Denne futuristiske bygningen, designet av Project A01 Architects, sitter i åssiden og ser ut som et forankret romskip. Det skulpturelle hjemmet er opprettet som en bolig for en enkelt familie, som ligger i en landsby ikke langt fra Wien. Disse slående bildene av den tyske fotografen Brigida Gonzales tar oss med på en tur rundt i boligen.

  • 1 |
Store ‘ben’ stødig strukturen på en gresskledd åsside med lynghager.

  • 2 |
Vinduer fra gulv til tak kutter bort lange seksjoner av den hvite kantede bygningen.

  • 3 |

  • 4 |

  • 5 |

  • 6 |

  • 7 |
Hjemmene private svømmebasseng hekker mot siden av boligen, i det fri.

  • 8 |

Få gratis oppdateringer via e-post eller Facebook

... OG FÅ DETTE EBOOK GRATIS

  • 9 |

  • 10 |

  • 11 |
Uttrekkbare dører fjerner den glassrike barrieren mellom innendørs og uterom, slik at hverdagen kan strømme fra de viktigste oppholdsområdene til bassengkanten.

  • 12 |
Trinn fører opp fra bassengterrassen til en uteservering.

  • 13 |
Interiøret i hjemmet er lyst og lyst, dekorert i hvit maling, rene gardiner og bleke møbler.

  • 14 |
Et områdeteppe i stuen gjengjelder fargene i teppet med grønt gress utenfor, og en skifergrå peis fortsetter det naturlige opplegget.

  • 15 |
Over i kjøkkenområdet dekker et svært moderne opplegg en vegg i en mengde hvite enheter, mens en uvanlig sentral øy strekker seg opp en annen vegg i en skarp iøynefallende design som fremhever en arkitektonisk kutt. Både kjøkkenøya og spisestoler i nærheten er plukket ut i en dypere fargetone som gir den bleke boarealen et løft.

  • 16 |
Rekkverk i glass holder et senter beliggende, åpen trinntrapp som ser lett og ukomplisert ut. Over spisebordet tilfører en stor hvit lysekrone et hint av dekadens til det minimale interiøret.

  • 17 |
En svart ovn fullfører den mørke kjøringen av svart kjøkkenbacksplash i prep-området.

  • 18 |

  • 19 |
Oppe på badet tar et moderne frittstående badekar midt i det store rommet, etter en attraktiv tregulvbehandling. Panoramaet som strekker seg over åssiden utover sørger for fredelig visning av badetiden.

  • 20 |


Anbefalt lesing
Futuristisk interiørdesign


Se videoen: Ernst Fuchs - Villa in Wien (Kan 2022).