Design

Googles London-kontorer: Revamped Level, L4

Googles London-kontorer: Revamped Level, L4



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Forrige uke tok Google-ansatte ved Londons hovedkvarter i Victoria veien opp til den splitter nye fjerde etasje, tidligere ingeniørnivå, L4. Denne fantastiske plassen ler i møte med en generell enighet om at morsomme arbeidsplasser skader produktiviteten. Dette er et miljø som fokuserer på kreativitet, komfort og åpenhet. Det åpne planområdet skaper muligheter for geniale kollisjoner, slik mange produkter manifesterer når team rundt om i bygningen oppdager at hverandres arbeider, og kobler seg sammen for å diskutere nye tilnærminger. Den idédugler er bortskjemt med valg av tilgang til en spillsuite komplett med konsoller, TV og biljardbord, og et lydisolert musikkavhengighet utstyrt med gitarer og trommer. Et treningsstudio er også tilgjengelig for å holde arbeiderne i sunn kropp og sinn, eller ansatte kan lene seg tilbake på fluktstoler i en hagescene komplett med gressete tepper og en forvillet robåt! konferansekroker, til avslapningssoner med squishy sitteplasser og hodetelefoner for å blokkere distraksjoner. Vegger foret med hvite tavler registrerer ideer fra mansjetten, som skal diskuteres senere på de gigantiske sofaene med dobbelt nivå som fyller putens spredte møterom. Med et kaffelaboratorium som serverer et omfattende utvalg av blandinger for å stimulere den kreative brusen, og fire gratis restauranter, inkludert sushi og tapasbarer, for å mate hjernen, lurer vi på om noen noen gang forlater det!


Se videoen: Googles London Offices: Revamped Level, L4 (August 2022).